lunes, 25 de mayo de 2020

Dàhlia Duran ens presenta “A veces Luna”


Dàhlia Duran estrena el nou treball “A veces Luna”, es tracta de la primera part de el nou projecte discogràfic d'aquesta jove artista.
Dahlia Duran és una jove artista afincada a Barcelona amb una gran projecció després d'aconseguir una gran base de seguidors a través de petits concerts a locals musicals de tota la geografia espanyola i mitjançant streaming apoderant una base molt sòlida de fans a les xarxes.
Després d'un treball creatiu molt intens al costat del seu productor Adrián Bruque, ens presenta el seu projecte més ambiciós i estimat, l'EP titulat “A veces Luna” que agrupa cinc cançons. Concretament, es tracta de la primera part d'un disc que veurà la seva segona part “…Siempre el Sol” al setembre d'aquest any 2020.
Aquesta primera part, és un disc conceptual que, basat en les experiències transformades en
aquestes cançons, narro la visió de l'artista, tant de la feminitat, com de la foscor que la Lluna reflecteix simbòlicament.
Com afirma Dàhlia, "aquesta foscor no és més que l'ombra que tots i totes tenim i que pocs ens atrevim a abraçar (d'aquí el nom / concepte de la primera part del disc “A veces Luna... "), i que es transforma en aquestes cançons en un cant a l'apoderament de la feminitat (o de l'arquetip femení que tots i totes portem dins) a través d'experiències personals com la mort d'éssers estimats femenins (la meva àvia en el cas de Roble Reina), experiències amoroses (Con la Puerta Cerrada), o himnes a la dona (Aullido) 
L'artista narra a través de les seves cançons i de la seva veu la seva particular (o no tan particular) forma d'entendre "el femení".


No hay comentarios:

Publicar un comentario