domingo, 31 de mayo de 2020

"De vent i ales" és el nou disc de Txarango

Foto Xavier Mercadé

"De vent i ales" és el nou disc de Txarango L’àlbum veurà la llum el 19 de juny sota la distribució de Discmedi
La música i la reivindicació de Txarango ens ha acompanyat deu anys. Com a llegat ens deixen els seus missatges fets cançó, i encara un últim disc de comiat que afegirà nou repertori. Aquest quart àlbum veurà la llum el proper 19 de juny, sota el nom de De vent i ales, editat per Halley Records i distribuït en format físic per Discmedi.
El disc, com un dia fa deu anys va nèixer Txarango, neix d’un llarg viatge, dels aprenentatges presos amb aquests anys de recorregut i les seves visites i concerts arreu del món: des de Varanasi (Índia) al Brasil de Bosonaro, passant per Caparan (Senegal). El títol de De vent i ales, va ser l’escollit per unir aquestes noves cançons de comiat, "un nom lleuger que parla de deixar a terra tot allò que no necessitem i sortir volant", explica el grup.
El passat diumenge la banda ens va descobrir encara un nou regal de comiat, un documental que explica la creació De vent i ales. A l’audiovisual, a més de recorre els diferents països i ciutats que han visitat, el grup ens descobreix fragments de diverses cançons del disc. Temes que, amb l'estil mestís habitual del grup i amb un missatge reivindicatiu construit a través del llarg viatge que fa deu anys van empendre plegats, posen un punt final a la trajectòria de la formació. Aquest nou disc és un adéu i també un regal. Un regal que hem escrit composat per intentar donar les gràcies: gràcies de tot cor per cada passa compartida, gràcies per ser i per vibrar", s'acomiaden al documental. Mentre de fons hi sona una cançó de comiat i agraïment que versa: "pels infinits camins del món ens seguirem trobant, potser amb un altre nom".


No hay comentarios:

Publicar un comentario