martes, 7 de julio de 2020

Els dos mons convergents de Jorge Valverde: el Rock i la Poesia s'enllacen a "Inerte"


Jorge Valverde: Músic i poeta establert a Madrid, amb dos discos anteriors: “Destrozos” (2012-Autoproduït) i “Bienvenido Mister Hyde” (2014-Maldito Records) van tenir molt bona acollida de la crítica, són àlbums de rock amb temes propis en què és Jorge Valverde és el cantant principal i guitarra rítmica.

Ha publicat els llibres de poemes “Subsuelo” (Ruleta Rusa 2018) i “Alicia en el país de las pupilas dilatadas” amb pròleg de Carlos Salem.

Amb recitals presentant els seus dos primers llibres amb els quals ha girat per tot Espanya i ha estat convidat a diverses slam poetry d'àmbit estatal com la de Sevilla i Màlaga. Els seus poemes han aparegut en antologies com "Coronio" primera Antologia Poètica (Mariposa ediciones 2019).

Ha presentat i dirigit diversos espectacles de música i poesia a Madrid com la Jam Maravillas (Sala Maravillas Club) o el Ciclo de Poesía de Calvario (Madrid), també està girant amb el combat de música i poesia "Carlos Alfaro vs Jorge Valverde", organitzant diversos recitals benèfics per a associacions com PROEMAID amb el mateix nom "Carlos Alfaro Vs Valverde". Ha gravat recentment per al disc d'àudio poemes "Gravedad Negativa" dels poetes Rafael Carvajal i Marta Mar, on acompanya un dels seus poemes amb la seva música. El passat 29 de juny es va publicar el projecte d'obra global "La matanza de las flores" (disc llibre) que inclou el poemari de el mateix nom i el disc "Inerte" (2020-Mariposa ediciones).

"Inerte" ha estat gravat i mesclat per Andreu Muntaner "Lobo" a Rock Palace Estudi.
En el disc hi han participat al costat de la veu principal de Jorge Valverde, a les guitarres: Daniel Crespo, als baixos: Miguel Sanwesa, bateria i cors: Dani Jimenez. Al costat de les col·laboracions de Titxu Vélez, Escandar Algeet i Jorge Pelaz.


No hay comentarios:

Publicar un comentario