viernes, 7 de agosto de 2020

"Blanco" El nou àlbum de Arjona


Després d'una inèdita campanya plena d'idees, emoció, cançons i una producció brillant gravada a Londres des dels estudis de Abbey Road, Ricardo Arjona va llançar el passat 31 de juliol el disc "Blanco" en totes les plataformes digitals amb diverses sorpreses incloent un duet al costat de Pablo Alborán a “El Amor Que Me Tenía”.

Des del dia 29 de maig la plataforma de l'artista (Món Arjona) va posar en mans del seu gueto les 14 cançons d'aquest projecte en un marc de galeries virtuals i experiències per a fans. Un àlbum que bé podria ser el millor en la carrera de l'artista i que correspon a la primera part de el projecte  BLANCO Y NEGRO. 

Enmig d'una pandèmia, els plans establerts de el llançament van haver de canviar i adaptar-se, generant en les xarxes un estil i una estètica que molt poques vegades es van veure en la indústria de la música. Defensant cançó per cançó amb un videoclip cada setmana que també era acompanyat d'un vídeo testimonial "sessions d'autor", projecte paral·lel i inèdit per a l'artista on narra en primera persona la manera de la feina artesanal i d'elaboració de cada cançó.

La indústria discogràfica té els seus camins establerts que solen ser transitats per la majoria per la facilitat que representa per al compliment dels seus objectius immediats.  BLANCO Y NEGRO va just de la banda contrària. Es va fabricar el seu propi camí amb tots els riscos que això representa i sens dubte va fer el treball de llançament més important de l'any.

Des del 31 de juliol els 14 cançons de BLANC més acústic inèdit de “El Amor Que Me Tenía” a duet al costat de Pablo Alborán estaran disponibles en totes les plataformes mentre que el GUETO de còmplices seguirà vivint experiències inèdites dins la plataforma de l'artista www.ricardoarjona.com una manera nova lligada a les emocions i a les idees més que als camins ja recorreguts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario