domingo, 2 de agosto de 2020

El Folk sonarà a la Festa Major de Gràcia 2020


Fundació Festa Major de Gràcia i Districte de Gràcia programen 2 dies de folk, 16 i 18 d’agost
El CAT Tradicionàrius participa amb la programació que el Districte oferirà el dijous 18 d’agost amb una proposta d’arrel per a tots els públics
La iniciativa proposa 4 escenaris virtuals: música per a tota la família amb activitats de la mà de Marta García de Múxics i l’espectacle d’animació de Pep López; una mostra de percussió de carrer amb Kabum i una sessió de concert i ball folk amb La Portàtil FM
A més, el 16 d’agost, la Fundació Festa Major de Gràcia programa la final del Combat de Glosa i una nit de ball folk amb Orquestrina Trama
La programació, que havia de tenir lloc a la Plaça Joanic i a la Plaça de les Dones del 36, es podrà seguir pel canal Youtube de la Fundació Festa Major de Gràcia
Un any més, el CAT Tradicionàrius participarà a la Festa Major de Gràcia encara que no sigui de manera presencial ni a la Plaça del Folk. Les circumstàncies han fet que la programació prevista per la Fundació Festa Major de Gràcia i pel Districte de Gràcia, i que havia de tenir lloc a la Plaça Joanic i a la Plaça de les Dones del 36, derivi a un entorn virtual. 
La programació folk de la Plaça de les Dones del 36 s’enregistrarà al CAT Tradicionàrius, seguint totes les mesures sanitàries que en cada moment determini l'administració i s’emetrà el 18 d’agost durant tot el dia al Canal de Youtube de la Fundació. Us proposem 4 escenaris virtuals de música d’arrel per a tots els públics:
Música per a tota la família amb Marta García de Múxics que presenta una proposta on reuneix a tota la família en una activitat dirigida a infants de 0 a 7 anys. Amb les possibilitats que ens dona l’estiu per a compartir, jugar i imaginar, l’objectiu és viure una estona en família cantant, ballant i gaudint de la música.

www.muxics.com / www.instagram.com/muxicsprojecte/
www.facebook.com/muxicsprojecte/
https://www.youtube.com/channel/UCX4DdGoX_MWgsPgwkASUxAg

Espectacle d’animació amb Pep López que presenta un espectacle d’animació per a infants i públic familiar i compta amb la improvisació i la participació directe del públic com a eixos principals del joc festiu. Ens interpretaran un recull inèdit de contes, danses i cançons per arribar al seu objectiu. Fer passar una estona d’allò més divertida.

Mostra de percussió de carrer amb Kabum grup de tabalers resident al CAT Tradicionàrius que parteixen de ritmes tradicionals per barrejar-los amb d'altres de més llunyans o més moderns, un grup amb una llarga trajectòria, tant a nivell local com internacional. Des del seu naixement, Kabum ha passat per desenes de celebracions i festes majors de pobles i barris, mai faltant a la de la seva vila natal, la Vila de Gràcia.

Concert i ball folk amb La Portàtil FM músics desitjosos de tocar música convençuda que va fent el seu camí. Música d’aquí, dels Països Catalans i música d’on sigui per tal de captivar el públic ballador. Previsió i improvisació, viatjar i anar a dormir tard són els seus principis. I canten, i són feliços quan el públic s’hi afegeix a plena veu. No tenen un guió fixe; tenen vista, idees i moltes cançons al cap.

Comptarem també  amb La programació de la Nit de Folk organitzada per Fundació Festa Major a la plaça Joanic i que es podrà seguir el 16 d’agost a través del Canal YouTube Fundació Festa Major.

Combat de Glosa Per tercer any consecutiu se celebrarà la competició de glosa cantada que es programava al carrer Perla durant la Festa Major de Gràcia.

Concert i ball folk amb Orquestrina Trama, un grup de joves fortament vinculats amb la música i cultura tradicional del Pirineu, ja que tenen el privilegi de viure, conèixer, aprendre, créixer i restar en aquest territori. La seva il·lusió és fer reviure melodies i cançons amagades rere les muntanyes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario