sábado, 15 de agosto de 2020

“La distancia nos hizo bien” avançament del disc de SATÉLITE MENOR

Satélite Menor ens presenta “La Distancia Nos Hizo Bien”, una cançó de dream pop que des del començament evoca una frescor a la qual l'envolta un sentiment de nostàlgia, reforçada per melancòliques cordes que inclouen guitarres poperes, un baix voluminós i veus que ens parlen de retrobaments. Un avançament del pròxim disc que esperen publicar a l'octubre sota el segell CATENÀRIA DISCOS (Lima - Perú)

Aquest nou lliurament musical ens parla d'aprenentatges generats per la distància temporal i física amb esperançador resultat. Manté l'esperit reflexiu i fràgil del seu primer EP “Tímidas formas de convivencia” (2018). La cançó va ser inclosa en el compilat del segell EL NECTAR costat del més representatiu de l'indie pop nacional actual.

Produït per Daniel Quiñones amb l'assistència de Mynezza Morales, qui també afegeix veu i teclat, completen l'actual formació Antonio Espinoza (veu i guitarra), Sofia Araya (veu), Mirko Bailon (baix) i Renzo Pacheco a la bateria. S'obre camí a un dels discos més feeling de l'any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario