miércoles, 12 de agosto de 2020

Nakany Kanté ens presenta el single "Samedi"

"Samedi" és una festa, una festa de la diàspora africana que intenta obrir-se camí a Europa. La tarda de dissabte s'inicia la festa, la trobada amb els amics, la celebració de la vida ...

"Samedi" és també el nou single de Nakany Kanté i el primer tema que dóna a conèixer del seu tercer àlbum, que es publicarà l'11 de setembre i que porta per títol "De Conakry a Barcelone" (Kasba Music, 2020).

El títol resumeix 10 anys de la guineana a Catalunya. Després de "Saramaya" (Slow Walk Music 2014) i "Naka" (Slow Walk Music 2016) gravats a Barcelona i diversos singles gravats i produïts a Conakry, on ha obtingut un gran èxit, Nakany aconsegueix un dels seus objectius, gravar amb músics de les dues ciutats.

Nakany veu així complerts els seus somnis, amb la sort d'haver triomfat en la seva Guinea natal. Els somnis d'una jove nascuda a Siguiri, a les ribes del Níger, amb una infància entre el col·legi i la parada de venda de menjar de la seva àvia als carrers de Conakry. No va ser fàcil fins arribar a Sabadell i poder iniciar una carrera com a cantant, carrera que l'ha portat a recórrer Espanya, passant per Anglaterra, Austría, Hongria o França.

14 d'agost, "Samedi" a les plataformes digitals

17 d'agost, estrena del videoclip de "Samedi"

23 d'agost, Nakany Kanté a Sala Barcelona

11 de setembre, "De Conakry a Barcelone" a la venda

18 de setembre, presentació al Mercat de Música Viva de Vic

No hay comentarios:

Publicar un comentario