sábado, 19 de septiembre de 2020

"De Conakry a Barcelone" el tercer àlbum de Nakany Kanté

"De Conakry a Barcelone" (Kasba Music, 2020) és el tercer àlbum de Nakany Kanté i resumeix a la perfecció el seu contingut. D'alguna manera és un disc d'anada i tornada i que finalment torna a anar.

La Nakany va venir de Conakry, va iniciar a Barcelona la seva carrera musical, va tornar a Conakry on va gaudir de l'èxit i ara ha vingut de nou a Catalunya per oferir-nos aquest còctel treballat entre les dues ciutats.

Al disc n’hi ha moltes guitarres mandingues, balafon, mida, djembé, carbassa i baixos de Conakry, als quals s'han afegit bateries, teclats, baixos, trompeta i sabar gravats a Barcelona per unes cançons amb pop, afrobeat, soukous i cubaneo que parlen de la vida a les dues ciutats, de l'amor en la distància, del pes de la tradició i la religió en els joves (que reclamen Àfrica per als africans), de la maledicció de les dones estèrils, de les nenes que es lliuren en matrimoni, del joc de la vida que juguem cada dia ...

"De Conakry a Barcelone" està gravat per Alassane Bangoura en els estudis Danfaga de Conakry i per Fernando Redondo Dinky en els estudis Blackbird i Bonso de Barcelona, masteritzat per Alfonso Almiñana en Audiomagic, mesclat i produït per Javi Zarco, Nakany Kanté i Fernando Redondo Dinky.

El disc es va presentar ahir al Mercat de Música Viva de Vic i el 8 de novembre, a Barcelona, a La Nau dins la programació de Curtcircuit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario