martes, 27 de octubre de 2020

Els de Berga Mercado Negro ens presenten "Lo que pasa en las Vegas se queda en las Vegas"

 

Durant poc més de 2 anys Mercado Negro ha anat llançant singles un darrere l'altre, preparant el que ara és sens dubte el seu quart disc (tercer àlbum) "Lo que pasa en Las Vegas se queda en Las Vegas" (Flor y nata Records, 2020), la formació nascuda en els 80s a Berga (Barcelona) es posa en marxa per desig de el seu nucli dur José Luis Sosa i Manolo Fernández, que han rescatat l'esperit originari de la formació amb el seu pop rock més contundent, allunyant-se de la seva etapa d'electrònica més avantguardista.

La banda està formada per:

José Luis Sosa - Guitarra i veu;

Manolo Fernández - Baix i veu;

Dani Pujals - Trompeta i teclats;

Angèlica - Veu;

Havana Beat - Bateria.

"Lo que pasa en Las Vegas se queda en Las Vegas" (Flor y nata Records, 2020) surt després de dos anys de llançaments de senzills, 7 senzills ni més ni menys,"Berlín (La última vez que la vi, IBA en dirección a Berlín)"; "Mariposas Cybernétikas"; "La Chica del 56"; "Ciudad Gris"; "Morenazo"; "Maravillosamente Especial"; i "Genios de la Historia" (amb els mexicans Intrusos).

Un àlbum conté sis cançons més, de les que volem destacar "Se han cargado a Mickey Mouse" que va ser sens dubte la seva gran èxit. I les versions "Ataque preventivo de la URSS" èxit de Polansky i el Ardor, i "Aunque Tu No Lo Sepas" original d'Enrique Urquijo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario