miércoles, 28 de octubre de 2020

Rubén Dizá, es presenta el seu cinquè treball musical, "Tumbalá"


El cantant, Rubén Dizá, ha presentat oficialment el seu cinquè treball musical, "Tumbalá", durant la retransmissió de el programa “Cerca de ti” que presenta Roberto Herrera a TVE de dilluns a divendres. Ha tingut molt bona acollida pel públic, s'ha estat emetent en Telecinco Canàries, i ja supera les 120.000 reproduccions a Youtube i les 250.000 a Spotify.

"Tumbalá" és una cançó exòtica, un element llatí urbà amb tocs de moombathón i tribals. L'artista torna a apostar pel seu accent canari amb tocs internacionals que reflecteix en la barreja d'idiomes i en la transcripció de la lletra tant és espanyol com en anglès, com ja venia fent en temes anteriors. 

Assegura que "continua adaptant-se als nous temps sense perdre la seva identitat". El showman també va parlar sobre "La bona energia que aporta la cançó, el bon rotllo i les ganes de ballar ", va destacar que segueix en la seva línia de "recollir la bellesa del femení i del masculí "i que" sempre intenta mostrar localitzacions de l'arxipèlag canari ". La lletra va ser composta entre Dizà i el seu productor, Baby Noel (reconegut productor de l'últim disc d'un dels cantants més prestigiosos de Llatinoamèrica, Francode Vita, que també ha treballat amb Carlos Baute i Nicky Jam, entre d'altres). Ha compost i produït "Tumbalá" incloent frases que conviden a la sensualitat ambbon gust.

El videoclip va ser gravat per Kevin Yern, un jove talent que està despuntant a la gravació de videoclips nacionals i internacionals, destacant la seva col·laboració en la producció dels vídeos oficials de l'última gira de Franco de Vita per Amèrica. Rubén Dizá, es troba molt il·lusionat en la suma de treballs musicals i per la seva evolució en el món artístic. Se sent afortunat de viure de la música, de dedicar-se al que més li agrada que és cantar i presentar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario