sábado, 17 de octubre de 2020

Spxxn P ens presenta el primer àlbum "Oblidar"

Es publica el primer àlbum d'Spxxn P, "Oblidar" (Kasba Label, 2020) i amb ell el cantant de Sant Cugat tanca la seva primera aventura musical, una col·lecció de cançons que giren al voltant de les pors i les inseguretats que provoquen les crisis de parella, de la gelosia, la violència i la capacitat d'autodestrucció que ens porten a un món introspectiu, nocturn i de relacions perilloses, viciades i vicioses.

Com explica el propi cantant: les lletres les vaig escriure totes en una època molt concreta de la meva vida, farà uns 3 anys aproximadament. Un cop les vaig anar escoltant totes en conjunt, em vaig adonar que si les ordenava en l’ordre en el que les vaig escriure, narraven de forma metafòrica una història d’amor. Hi havia un inici amb “Animals” i acabava amb un desenllaç a “Australia”.

"Oblidar" (Kasba Label, 2020) inclou cinc dels seus primers singles (en queden fora les col·laboracions amb El Noi de Tona i Pol Bordas) més tres noves cançons i dues versions "acapella" amb les quals els productors i dj's puguin jugar i fer-se-les seves.

Entre els amics que han col·laborat amb l'Spxxn afinant els loops i bases, trobem a RCA Flacos (Fast Boo i Pulmon Beatbox), Mozzartone o Scoty DK. Són ells els responsables de la varietat estilística en les produccions, tot i que en general tot el treball està envoltat de l’atmosfera fosca i ambiental que caracteritza l'Spxxn.

“Ego” per exemple és un tema que s'apropa al rap, i en canvi temes com “Animals” o “Més” giren al voltant del trap més melòdic. A “Complicació” es pot veure la faceta més irònica de l'Spxxn, amb un to inclús còmic o autoparòdic en algun moment mentre a temes com “Mentider” o “Australia”, trobeu el seu vessant més emocional i romàntic.

El treball ve acompanyat d'un espectacular videoclip de la cançó "Complicació", que es va publicar el divendres 9 d'octubre i que està rebent una gran resposta per part dels festivals als quals ha estat presentat.

Ha estat nominat a Millor videoclip d'artista emergent de hip hop als UK Music Video Awards, sent la primera vegada que es nomina un videoclip en català, també està nominat al festival Madrid Indie Film Festival a millor videoclip i millor director i per últim, de moment, està també al festival Evolution Mallorca film festival. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario