sábado, 21 de noviembre de 2020

Graut presenta disc "Enmig del fum" (Microscopi, 2020)


Lluny de tòtems estilístics i servituds temporals, GRAUT presenta ara nou treball, "Enmig del Fum" (Microscopi, 2020), 11 cançons que rastregen el darrer pas, el camí de retrobament amb un mateix. Cançons a on la lletra mai és intranscendent, i la música busca la mesura necessària, el batec que li dóna vida. Cançons fetes sense pressa a remolc d’uns temps estranys.

GRAUT són: Toni Grau: veu i guitarres, Pere Ayala: guitarres, dobro, pedal steel, mandolina i cors, Freddy Solves: teclats, Michel Solves: bateria i cors i César Garrido: baix, i contrabaix. Aquest àlbum ha comptat amb la col·laboració de: Angel Blazquez: baix a (4), (6) i (7), Albert Pedragosa: cors a (1),(6) i (11) i Alba Dominguez: cors a (6) i (10)

El nou LP de GRAUT ha estat produït, mesclat i masteritzat a SIDISTUDIOS de Mataró per Freddy Solves i Michel Solves.

Després de liderar bandes com Indomable Boris o Còsmic Groove, i participar amb d'altres com L'Spessa, ReiSoul, Seattle Blues Band, InÈdit, NietsNiuts o The Invisiblemens, GRAUT esdevé el vehicle perfecte, el camí obert i lliure de peatges per retrobar el sentit de fer cançons.

Amb GRAUT va publicar el primer treball Limit's (Microscopi, 2015), després Manual Nadir per a Nòmades Zenitals (Microscopi, 2016) i ara aquest 2020 presenta el seu tercer àlbum Enmig del Fum (Microscopi, 2020).

Rock que beu de les fonts més diverses i es transforma en un so amb nom propi, una manera de fer personal i inconfusible, lletres amb ànima que expliquen les històries des de dins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario