miércoles, 27 de enero de 2021

Carlos Cortés Bustamante ens presenta el treball "Vinculos"

 

Flamenc i jazz en un viatge de tornada i anada a través de la guitarra d'el compositor i productor gadità Carlos Cortés Bustamante

‘Vínculos’ (La Mar Sonora, 15 gener 2021) és el primer gran projecte en solitari de l'artista, compositor i productor gadità Carlos Cortés Bustamante, un treball de flamenc i jazz de tradició amb vocació de modernitat, la convivència entre la recerca creativa i l'ortodòxia.

CCB és un creador complet, un viatger incansable perseguidor de ritmes, sempre a l'ombra acompanyant i produint a il·lustres de la nostra música en els últims anys, fa un pas endavant per donar vida amb la seva guitarra flamenca a aquest treball eclèctic i coherent, on ressonen els ecos andalusins, africans, caribenys, sefardites o americans de les seves vivències i que emanen a través del més legítim flamenc gadità, aquell que a el mateix temps que beu dels ensenyaments de Falla és inevitablement cosmopolita, creatiu i lliure.

‘Toques de vuelta e ida’ ha estat el single avançament que es va publicar el 11 de desembre. Editat per La Mar Sonora i distrubuido per Satélite K, el disc estarà disponible en plataformes digitals el 15 de gener i a partir de febrer en botigues físiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario