domingo, 24 de enero de 2021

Heiser ens presenta el segon senzill d'avanç "Sigo Vivo"

Heiser és una banda espanyola d'indie-rock de la ciutat de Badajoz que comença la seva activitat el 2019 explicant en les seves files amb membres d'altres bandes importants de la ciutat com Blame the Dog, Overlook i Desahuciados, entre d'altres.

En Heiser s'ajunten influències de grups com ara Los Enemigos, 091, Lagartija Nick…

Heiser està format per Armando Mazuecos (bateria), Jose Peña (veu), Emilio Vázquez (Guitarra i cors), Rubén García (baix i cors) i Javier Reis (guitarra)

El grup neix d'una crisi existencial soferta per l'anterior projecte d'Armando, Emilio, Rubén i Javier: Overlook. La seva desaparició va donar pas a l'entrada de Jose (cantant) en una banda encara sense nom, sense una llengua clar en què crear (amb Overlook, l'anglès imperava en totes les composicions) i amb un futur incert, encara que amb una idea clara per part dels seus cinc membres. Intentar fer bones cançons.

Després de mesos de conèixer-se, de polir esbossos, d'assajar com a via d'escapament a realitats personals diferents, de discutir sobre nom per a la banda com a sant i senya del que ara és, va arribar Heiser. Una banda de guitarres potents. Una banda d'indie rock a castellà. Una banda de cançons amb cors dels que trepen cadascuna de les neurones dels oients per quedar-se a viure al cap. Una banda amb una única idea. fer bones cançons.

I en la recerca d'aquest objectiu apareix el seu primer àlbum “Futuro imperfecto”. gravat, mesclat i masteritzat a Silence Studios per David Capellan,  “Futuro imperfecto” és una col·lecció de vuit temes en què Heiser aboquen les seves reflexions més íntimes sobre temes com l'existència vital humana, la culpa, el penediment, l'amor ...

Heiser presenta ara el segon senzill "Sigo Vivo" d'avanç del seu pròxim àlbum “Futuro imperfecto”, disc de debut. Després de l'aparició del seu primer single "Catedrales", aquesta potent oda a el canvi i crit esquinçat per sortir de la zona de confort, ara mostren "Sigo Vivo" . es tracta d'una cançó directa, afilada i amb una tornada que sona a himne. "Sigo Vivo"  demostra que les cançons solen tenir la seva vida pròpia i acaben adquirint un sentit que no era l'esperat pels seus autors. Es tracta d'una cançó escrita abans de la pandèmia que ens ha canviat la vida però que escoltada ara és un perfecte resum de les emocions que tots estem vivint en aquests temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario