martes, 5 de enero de 2021

SAU30 edita "Quina Nit, Quina Lluna" un nou DOBLE CD+DVD enregistrat aquest estiu a l'Observatori Astronòmic Albanyà

"Quina Nit, Quina Lluna" es posa avui a la venda a través de la web del grup i arribarà a les botigues i plataformes digitals la setmana que ve. El concert de presentació serà el 23 de Gener a l'Auditori de Cornellà, les entrades ja estan a la venda.

Els dies 4, 5 i 6 de juliol tota la banda i tot l’equip tècnic de SAU30 es desplaçava a l’Observatori Astronòmic Albanyà, per realitzar l’enregistrament de la pel.lícula documental:  “SAU30 - QUINA NIT, QUINA LLUNA,  basada en el disc Quina nit, un disc ple de referències astronòmiques i sobretot a la lluna. 

Dirigida pel director de cinema Manel Buch, amb la il·luminació de Lluís Martí i el disseny de so de Pedri González. Després de mig any de mescles d’àudio a càrrec de Joan Antonell i de la postproducció de vídeo feta pel mateix Manel Buch; el desembre de 2020, Quina Nit, Quina Lluna, és una realitat i surt editada en format de DVD i un doble CD amb totes les cançons interpretades aquells dies l’Observatori Astronòmic Albanyà i el seu entorn.

Més de 90 minuts de cançons que transcorren en 3 escenaris diferents i acompanyades d’imatges captades pels astrònoms de l’OAA Pere Guerra i Juan Carlos Casado

Les cançons que formen part d'aquest treball (i algunes més) es podran gaudir en directe amb la gira “Quina Nit, Quina Lluna” que SAU30 comença el pròxim 23 de gener a l'Auditori de Cornellà. Les entrades per aquest concert ja estan a la venda.

SAU30 és un projecte que va néixer el 31 d'octubre del 2017, després de reunir de nou a músics, tècnics, i managers originals de SAU per commemorar els 30 anys del naixement del grup. Aquella nit de manera improvisada va néixer SAU30 amb la idea de fer un concert al Gran Teatre del Liceu (Les entrades del qual es van exhaurir més de mig any abans), Finalment va acabar convertint-se en una exitosa gira de més d'un any i mig amb gairebé totes les entrades exhaurides.

Ara, després de més d'un any sense fer concerts les ganes de més dels seus seguidors que han demanat reiteradament que torni el projecte, ha animat al grup a deixar-se portar i arrancar el 2021 amb una nova gira “QUINA NIT – QUINA LLUNA”

Sau va ser se'ns dubte una de les bandes més importants de casa nostra. Han venut més de mig milió de discos des dels inicis fins ara, han col.laborat amb artistes nacionals i internacionals, i les seves cançons han estat interpretades per artistes com Luz Casal, Shakira, Robbie Robertson (The band/Bob Dylan), Phill Manzanera (Roxy Music), Jackson Browne, Los Rebeldes, Judit Neddermann, Els Catarres, Sergio Dalma... i un llarg etcètera i tot fa pensar que encara no han fet la darrera campanada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario