sábado, 17 de abril de 2021

Dray Disaster ens presenta el seu nou EP "Montaña Rusa"

Dray Disaster ens presenta el seu nou EP "Montaña Rusa". El llançament de l'EP ve acompanyat amb un videoclip produït per 303 Club fent picades d'ullet a el moviment alternatiu SuicideGirls, a la dansa amb foc "Tribal&Flames" al món de l'ocultisme.

"Malferit és un homenatge a la meva mare la qual mai va deixar de lluitar i crear artísticament malgrat a tenir un cancer terminal ". diu Dray Disaster.

El cantant barceloní ha confiat el so del disc en l'equip de Stateroom Studios (Madrid) estudi d'Oscar Herrador, enginyer de so premiat amb un Grammy Latino i mes de 20 anys de trajectòria treballant per a artistes com Antonio Vega, Melendi, Marwan i grups més transgressors com Siloe.

Aquesta barreja de lletres fosques que busquen la introspecció en un mateix amb melodies enganxoses, guitarres que solen acompanyar ritmes mes trap, ens fan trobar certes similutudes amb artistes americans com Lil Peep, Cold Hart Lil Tracy o Hella Sketchy i és que veiem que tot el projecte en general manté una mateixa identitat.

Desestigmatizando la paraula emo, des dels seus inicis amb el Nu-Metal a un so híbrid entre el trap i el pop.

"Montaña Rusa" precisament fa referència a totes aquestes emocions de pujades i baixades, a poc a poc es normalitzarà que no tot el pop ha de ser o Alejandro Sanz o Malú, hi ha molts més matisos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario