domingo, 20 de junio de 2021

Anegats ens presenten "Retorn"

"Retorn" és el nou treball de la incansable i popular banda Anegats que consisteix en dos volums. La primera entrega de Retorn (volum 1) – ja disponible-. El segon volum veurà la llum a l'Octubre.

"Retorn (Volum I)" en aquesta primera entrega del seu novè disc, Anegats ens sorprenen amb una delicada sonoritat acústica i una evolució intimista lluny del seu contundent rock habitual. Amb forma d'Ep de 6 temes, hi trobem lletres amb un grau just de sinceritat i poesia, d’experiència personal i d’intimitat. Un retorn  amb el que volen oferir un humil acte de gratitud, de retornar als seus oients el privilegi que tenen de fer música. 

Per a produir la primera entrega de "Retorn" han comptat amb els productors Rafel Rigo i Dimas Frías (Urban Produccions).

Anegats és la banda en actiu més popular de Mallorca, amb 17 anys de trajectòria i innumerables seguidors fidels des del primer dia, aquesta banda de rock català segueix ampliant la seva discografia i continua omplint tots els recitals: les entrades pels 3 primers concerts presentació ja estan exhaurides.



No hay comentarios:

Publicar un comentario