sábado, 27 de noviembre de 2021

Edis Damaro, Mist3rfly i Atk Epop ens presenten "Vitality"

Edis Damaro, Mist3rfly i Atk Epop, tres talentosos productors en dance i electrònica, units produint aquest mini-àlbum "Vitality"

Tres productors i amics. que van ser, - en diferents etapes de la seva història- la part instrumental de la banda d'electropop sevillana "Lemon ^ fly" .Edis Damaro, Mist3rfly, i Atk Epop uneixen les seves forces i el seu talent per crear aquest magnífic "Vitality", un mini-àlbum de 7 talls on experimenta i recorren diferents estils de el gènere de la música electrònica, cadascun en el seu estil aporten a les cançons ingenuïtat, frescor, i molt bon fer en la seva producció. Un artefacte sonor per escoltar, ballar, viatjar, etc ..

D'aquest treball destaquem un parell de temes: "In the Space" creen una atmosfera ballable i hipnòtica, 1 Techno House que ens fa recordar als britànics Faithless, generant una eufòria pròpia per a la pista de ball i "Diana" es fan una passejada pel urbansound newyorkino de les raves actuals, experimentant amb freqüències i sons impossibles, on demostren que Mist3rfly, Atk Epop i Edis Damaro saben el que es porten entre mans. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario