domingo, 23 de enero de 2022

En Diskordia ens presenta el disc "Patrias y banderas"

En Diskordia és un grup de punk rock de Barcelona. La banda va néixer el 2018 com un projecte personal i es va consolidar el 2019 amb la resta de components que ara el formen. Actualment, està compost per quatre membres: Patrick com a cantant i guitarra rítmic, Iván guitarra solista, Leo al baix i Javi com a bateria.

Entre les seves principals influències destaquen coneguts grups del punk nacional com són Kaotiko, Reincidents o No Konforme i també del punk californià com Sum 41, Anti-Flag i The Offspring.

Presenten el seu primer disc, ´Patrias y banderas´, compost de 9 temes amb un so molt potent i amb unes tornades enganxoses i melòdics. La temàtica de les seves cançons és molt variada, des de lletres reivindicatives, passant per experiències pròpies fins a històries de ficció. Al disc hi han col·laborat alguns dels referents de l'escena punk estatal: Fernando Madina, de Reincidentes i Luis, Sergio i Bauer, de No Konforme.

´Patrias y banderas´ s'ha gravat, produït i masteritzat al reconegut estudi d'enregistrament Wheel Sound Studio, sota els comandaments del productor Txosse Ruiz.

Al disc el seguirà, al llarg del 2022, l'esperada gira amb què el presentaran en directe. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario