miércoles, 26 de enero de 2022

La banda de Biscaia Hipnosia presenta disc amb nom homònim

Hipnosia és un grup de rock alternatiu amb tocs progressius i electrònics que neix el 2021 a Biscaia, format per músics amb dilatada experiència en altres formacions, provinents de diferents estils però amb el rock com un mateix nexe d'unió.

En la seva proposta musical integren sintetitzadors com a base principal del seu so i el barregen de manera magistral amb progressions de guitarra trepidants, línies de baix profundes, melodies vocals molt cuidades i una bateria arrasadora, creant així atmosferes carregades d'energia amb què acaben donant forma a un estil molt personal.

En el seu primer àlbum homònim (gravat a Gaua estudio, l'agost de 2021) eviten la banalitat a les seves lletres i aprofundeixen de manera contundent i directa en qüestions socials, per remoure consciències.

Tant el nom de la banda com les lletres formen part d'un concepte metafòric, amb el qual reivindiquen el pensament crític a una societat adormida i sumida en una mena d'hipnosi col·lectiva.

Sens dubte, la interessant proposta d'aquesta banda que té molt a dir, i així es pot apreciar als onze talls del disc, carregats de força i vitalitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario