lunes, 4 de abril de 2022

Kaotiko ens presenten el nou disc "Sin filtro"

3 anys després, l'emblemàtica banda de punk-rock de Salvatierra Kaotiko, torna a l'escena musical amb el seu novè treball d'estudi. Un disc compost per 11 temes que colpejaran "Sin filtro"  les nostres orelles i on navegarem a través dels sons més reconeixibles de la banda, mentre observem una evolució patent per part del grup. Evolució que porta el quintet alabès a experimentar amb nous sons sense perdre la seva essència, ia aconseguir a més un so rotund, personal i poderós.

Xabi Drummer (bateria i veu), Aguayo (guitarra), Jonny (veu), Mortx (baix i veu) i Aguayiko (guitarra i veu), tornen a unir forces i diferents tendències musicals per portar-nos un disc rodó: Temes irreverents i incisius ; melodies corrosives i insolents; sons contundents i arrasadors; riffs agressius i enfurismats, a més de lletres mordaços i “sense filtre”, completen un àlbum que arrasarà els teus sentits, mentre sacseja les consciències de poderosos, malfactors i canalles de coll blanc. En definitiva, un àlbum que et submergirà al “univers Kaotiko” des del segon zero.

La producció d'aquest darrer treball ha corregut completament a les mans de la banda, que a través de sons naturals i "Sin filtro", ha portat les cançons a un estil proper al directe. Un estil que segur atraparà tant els vells adeptes de la banda, com tots aquells que busquen trobar grups punk-rock amb essència vella, però oberts a noves esferes i nous sons. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario