martes, 5 de abril de 2022

Els Bourbon ens presenten "Anem a passar-ho bé"

Els Bourbon són rock en estat pur; un viatge entre amics, en furgoneta des de Badalona a qualsevol indret on el públic vulgui passar una molt bona estona. Son una rajada d’energia a dalt l’escenari: eficaços, elaborats, sofisticats i primitius que quan en baixen es converteixen en l’Àlex, veu i guitarra; Toni, guitarra i cors, Dani, guitarra solista i cors, Marc, baix, i en David, bateria i cors.

Els grups de rock dels 70, 80 i 90 són els que inspiren les seves cançons carregades de tints clàssics i contundents, i que ja van deixar empremta en els seus primers treballs recopilats en el disc "16 anys i 1 dia". Ara tornem carregats de noves cançons que mostren a una banda unida i enfocada al que volem: "Passar-nos-ho bé" i fer gaudir a la gent.

Un disc ple de ritmes moguts i d'actitud, amb cançons d'aquestes que coreges durant el concert en anglès i en català. Un disc energètic, molt rocker i divertit.

La música es per passar-ho bé prou de grups aburrits i escolteu Els Bourbon. Rock clàssic, amb molta força i de la terra.



No hay comentarios:

Publicar un comentario