domingo, 26 de junio de 2022

Tú Peleas Como Una Vaca presenta el seu flamant primer EP "Ni Mú"


L'EP es compon de 6 cançons, 1 ja presentada com a single bestreta i altres 5 cançons completament inèdites

"Ni Mú" està disponible a totes les plataformes digitals des del 03/06/2022 i s'acompanya d'un Videolyric del seu tema "El meu no és ballar" segon single del llançament després de "Em nego absolutament a ballar reguetón"

Tú Peleas Como Una Vaca presenta Ni Mú, el seu flamant primer "EP" de sis cançons

"Ni Mu" és l'EP debut de duet d'electro-pop madrileny Tú Peleas Como Una Vaca (podia haver-se anomenat “Ni Pío” però resultava menys apropiat). Després dels tres singles publicats l'any passat (Dueles, Circo, Vivir així és morir d'amor) i el single avançament a aquest EP "Em Nego Rotundament a Ballar Reguetón", Julio i Jorge ens presenten ara cinc noves cançons de tall electro-pop que ens porten des del disc i el funk fins al trap o el reguetón “Ni Mu” ens submergeix a cop de maluc en una atmosfera molt friqui, on es poden barrejar Siri, Pikachu, Tinder o una rotonda sense cap problema.

Entre les noves cançons es troben “Oye Siri” (que tracta sobre les relacions tòxiques amb dispositius tecnològics), “Lo mío no es bailar” (història d'amor que sorgeix jugant al videojoc Pokemon Go), “, “Hechicera” (o com la màgia de l'amor pot sorgir en un embús), “Postureo” (sobre les apps de lligoteig) i “Jo era hetero” (una versió molt particular de l'Ateu de Nathy Peluso i C. Tangana). Igual que en els seus anteriors singles, han comptat amb el suport de David Van Bylen a la producció, barreja i mastering.

 Tú Peleas Como Una Vaca és un projecte sense complexos de Jorge i Julio, dos nerds que recorden amb enyorança els sons dels vuitanta, les coreografies dels noranta i les produccions dels dos mil.

Julio (devot del Software) i Jorge (amant del maquinari) són dos telecos que es van conèixer el primer dia d'universitat i des de llavors no han parat de fer música junts mentre frikeaven construint els seus propis instruments, amplificadors i sons sintetitzats.

  Tú Peleas Como Una Vaca reivindica l'orgull pel nerd, els superherois, els videojocs en 256 colors i el Windows95.

Amb influències com Chromeo, Capital Cities, Chainsmokers, La Casa Blava o PutoChinoMaricon, Jorge i Julio sonen a nerdy-pop vintage, a funky, al disc i al trap, una combinació explosiva que es pot degustar a tots els seus treballs

No hay comentarios:

Publicar un comentario