jueves, 28 de julio de 2022

Arribar i Ploure ens presenten "Moderns de l'alimentació"

Arribar i Ploure, la banda formada pel baixista de Txarango Àlex Pujols i l'actor Ricard Farré -protagonista del clip del hit "Músic de carrer" de Txarango- publica la seva quarta cançó "Moderns de l'alimentació". Com a les seves cançons anteriors, Arribar i Ploure segueixen fer servir el seu sentit de l'humor per treure punta a una realitat quotidiana que no sempre és tan perfecta com pensem. En aquesta ocasió, la banda fa una reivindicació de la gastronomia tradicional, als plats de tota la vida, en contra de la cuina moderna i el postureig gastronòmic. Perquè en el fons, un ramen no deixa de ser una escudella amb ingredients diferents.

En aquesta ocasió la cançó sona a Pop Metafísic, una etiqueta inventada per artistes com Ferran Palau o El Petit de Cal Eril, i consta d'un videoclip gravat amb un pla seqüència que aporta aquest aire modern que traspúa "Moderns de l'alimentació". 

El directe de la banda barreja música i teatre, al pur estil de clàssics com La Trinca o Pere Tàpies. Són, sens dubte, una de les propostes més divertides del moment.

Arribar i Ploure és el grup de música creat pel baixista de Txarango, Àlex Pujols i l’actor Ricard Farré, protagonista -entre moltes altres feines- del clip “Músic de carrer” del grup del Ripollès. Va ser precisament durant aquell rodatge de l’any 2014, quan l’Àlex i el Ricard es van conèixer. Des de llavors, l’amistat i les ganes de fer un projecte plegats era un objectiu, però les intenses carreres musical d’un i teatral de l’altre, no els va permetre plantejar-se treballar junts fins fa uns mesos. Va ser el 22 d’abril de 2021 quan Arribar i Ploure es va convertir en una realitat amb la publicació per sorpresa de la cançó i vídeo “Xof per tu”. Un èxit instantani que, juntament a “Paraules d’antes”, consolida el grup com una proposta divertida, entranyable, optimista, còmica, musical i teatral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario