lunes, 28 de noviembre de 2022

‘En Blanc' és el segon àlbum de Pau Brugada

‘En Blanc' és el segon àlbum de Pau Brugada com a cantautor. Després de diverses col·laboracions amb altres artistes, alguns senzills i una llista considerable de publicacions com a productor, presenta ‘En Blanc’, un disc dividit en tres capítols que s'acabarà de publicar la primavera del 2023. En aquesta ocasió es presenta el segon capítol en forma de tres cançons acompanyat també d'un nou videoclip.

En aquesta entrega l'autor proposa unes cançons que parlen de solitud en un món superpoblat, de responsabilitats compartides, de cures i d'oasis de pau.

Amb una sonoritat càlida, l'autor rebusca en les seves profunditats amb delicadesa per trenar lletres punxegudes amb melodies meloses. A cavall entre el rap, el pop i el neo-soul, 'En Blanc' presenta cançons plenes de matisos que són la nova carta de presentació d'aquest músic de Banyoles.

El disc és una producció del mateix artista en col·laboració amb Andreu Moreno, Vic Moliner, Kquimi Saigi i Sebastià Gris. La gravació s'ha dut a terme entre Olivera Estudi (Banyoles) i Estudis Ground (Cornellà del Terri).

Presentació Oficial de 'En Blanc', a l'Auditori de Banyoles, el 14 de Maig de 2023.

Pau Brugada és un músic i productor banyolí que combina en paral·lel la seva creació personal amb la passió per la producció musical i la mescla. Amb un interès prematur per la música, l’art i els escenaris, de ben jovenet ja freqüentava tarimes i racons a on actuava compartint música, cantant i recitant poesia amb diferents formacions. La més remarcable va ser l’etapa com a vocalista i lletrista de Caiko, una banda de rap-metal del Pla de l’Estany amb la qual va publicar un EP i un àlbum i amb la que va fer nombrosos concerts arreu de les comarques gironines. Després d’això va continuar el camí en solitari i va publicar el seu primer àlbum ‘Llum de foc’ mentre acabava els estudis universitaris.

Durant els últims anys ha centrat els seus esforços en la creació i producció musical. Un dels seus projectes principals és l'estudi Olivera a on, conjuntament amb Vic Moliner, hi treballa construint obres musicals de tota mena. Durant els últims anys ha fet projectes amb artistes com Magalí Sare, Autèntic Home Llúdriga, Guadi Galego, Paula Grande, Clara Peya, Daura Mangara i Anna Ferrer, entre d’altres.

En la seva faceta artística rebusca entre els límits de les etiquetes per difuminar-les i convertir-les en la seva identitat personal. Beu de grans fonts que l’inspiren com la música negra, l'electrònica experimental i el contacte físic amb els instruments tradicionals. A més a més, el seu bagatge com a científic i bioenginyer suma grans corbes de complexitat al seu perfil professional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario