jueves, 1 de diciembre de 2022

Arc de Triomf presenten el seu segon disc, "Bales Perdudes"

Després de tancar la gira d'estiu 2022 amb més de 20 dates per tot el territori, els Arc de Triomf, ADT (pels amics) es treuen de la màniga un segon àlbum que han estat cuinant a l'ombra durant els últims mesos entre camerinos i carretera.

El treball es titula "Bales Perdudes" i consta de 10 cançons que volen representar a una generació que busca el seu camí, venerant l'amistat i el carpe diem.

Per anar escalfant motors, el grup ja ens ha avançat diversos singles, entre ells "La Matinada", "Pols Estel·lar" o "Boom Shakanina" on mesclen ritmes pop-rock actuals amb ska i no s'amaguen del seu passat més alternatiu.

Compost pels germans bessons Olek i Wojtek Burek i amb la producció i co-composició de Noel Campillo, guitarrista i corista, la formació deixa clara la seva intenció: els directes. A "Bales perdudes", les trompetes i les guitarres són les clares protagonistes, però no tenen por a apropar-se a sons electrònics o més "macarres".

Per a crear la portada, el grup ha treballat conjuntament amb l'artista valencià Cesc Roca, que ha volgut reflectir diferents versos i conceptes que s'amaguen al disc en una portada molt acolorida i captivadora.


Arc de Triomf - "De Què Vas?"

No saben ni per on començar, i és per això que han decidit que la sortida d'aquest LP vagi acompanyada "De Què Vas", una cançó que descriu la dualitat amor-odi en un estil festiu i de caràcter despreocupat, que segur que se't clava al cap.

 

Biografia d'Arc de Triomf:

Tot comença una nit de gener de l'any 2018 quan els germans Olek i Wojtek Burek, decideixen engegar un nou projecte musical amb el Víctor Vera (Bateria). Amb més de 10 anys plegats de bagatge als escenaris i gires internacionals amb el grup Daylight (2004-2016), tanquen una etapa i arrenquen amb un nou projecte al qual s'uneixen Noel Campillo (No Way Out, Bipolar), Joan Biosca (saxo), l'Arnau Morell (trompeta) i el Gerard Serrano (Trombó)...

La personalitat dels Arc De Triomf, la defineix una mescla d'influències variada que sense abandonar el posat Rock del seu passat han arriscat per la diversitat; jugant amb grooves Pop-Ska, amb sons actuals i una finalitat: les actuacions en directe.

A principis de 2020, Arc De Triomf presenten tot el material que han estat cuinant a foc lent mentre es preparen per a la gira que després de signar amb Produccions Submarines com a management, els portarà a molts indrets dels Països Catalans on descarregaran tota l'energia que porten acumulant durant aquest temps.

El primer single "Per Un Món" surt a la llum el 17 de gener de 2020 a totes les plataformes de distribució i ràdios acompanyat d'un videoclip que relata la història d'un grup d'amics i amigues que viuen aventures alienades al pas del temps i gaudint de la joventut.

L'àlbum debut "Nascuts Per Molestar" es publica a finals de febrer 2020, aportant melodies fresques, ritmes ballables i tornades que parlen de vivències personals a la ciutat de Barcelona, on tot i res és perfecte.

Avançant a l'any 2021, després de temps incerts, sense haver pogut presentar l'àlbum i amb més de 25 concerts cancel·lats, el grup s'uneix, carrega forces i entra a l'estudi per treballar en un nou llarga durada. Amb data de sortida per confirmar, Arc de Triomf signa contracte discogràfic amb Música Global i presenta "La Matinada" com a primer single i avançament del disc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario