jueves, 2 de febrero de 2023

Speakeasy Streets ens presenta 'Brooklyn Cat Boogie'

Speakeasy Streets està de tornada amb un nou llançament, 'Brooklyn Cat Boogie', el seguiment oficial del seu innovador àlbum debut del 2021, 'Back Alley Beats', llançat a Maldito Records.

Les cançons van ser escrites i gravades durant la pandèmia, un procés desafiador i inspirador per a la banda. "La inspiració pot arribar de formes i moments molt estranys", recorda el baixista i vocalista Yoni Benshlomo.

Al seu nou EP s'escoltarà la fusió característica de Speakeasy Streets de swing antic i hip hop ballable a 'Happy Days' i Brooklyn Cats. La banda ha explorat noves direccions musicals durant la pandèmia, amb cançons inspirades en la barraca marina "Virus Pirates" i "Lonely Way", una melodia més dolça i ombrívola.

Mentrestant, Hypernovas porta el so per un camí més pesat. "És important mantenir-se fresc i que el teu so evolucioni", diu el MC de la banda, Repitwa. "En aquests últims anys desafiadors, sentim la necessitat de seguir superant els nostres límits per mantenir el seny".

El nou EP presenta aparicions vocals convidades de l'actor de Broadway guanyador del premi Grammy, Etai Benson, i la llegenda de carrer de Queens Smidge Malone en trompeta i veu. 'Brooklyn Cats' està dedicat a Arnon Benshlomo, el pare del membre fundador Yoni Benshlomo, que va morir a l'abril del 2020.

No hay comentarios:

Publicar un comentario