miércoles, 29 de marzo de 2023

JoanLupi ens presenta el nou EP "Cosa del temps"

 

Joanlupi publica el passat 17 de febrer el seu primer EP "Cosa del temps". Després d'estrenar amb èxit els senzills "Com m'agrada" i "Nem aprenent" en els últims mesos, l'artista de Sant Boi de Llobregat presenta per fi el seu primer curta durada, que inclourà quatre cançons.

Foto: Xavi Souto

Direcció artística: Xènia Soler

El mateix títol explica el missatge que vol transmetre Joanlupi a "Cosa del temps": que la clau es troba en el procés i no tant en la finalitat del que fem, que créixer comporta diversos reptes inevitables i que la quotidianitat i la naturalitat són les millors armes per afrontar els canvis que van succeint al llarg de la nostra vida. A més, aquest títol, que forma part d'un dels versos de "Nem aprenent", ha estat pronunciat per tots alguna vegada, el que evidencia la proximitat i el sentiment de col·lectivitat que transmeten les seves lletres. 

"Massa ganes" i "El tren" són les dues cançons inèdites que també formaran part del primer EP del santboià. La primera és sense dubte la més despreocupada de Joanlupi, relatant un moment de ruptura sentimental sense caure en el dramatisme, però tampoc en la frivolitat, i permetent-nos riure'ns de nosaltres mateixos. La segona, en canvi, és molt més íntima i delicada i ens convida a reflexionar sobre el tipus de relacions que tenim, el que busquem en els altres i les il·lusions que dibuixem a vegades sense massa raó.

Les quatre cançons que inclou han estat cuinades a foc lent durant més de dos anys i són fruit del treball que l'artista ha fet rodejat de l'equip que ja ha consolidat al voltant del seu projecte. Joan Agulló a la bateria, Àlex Iglesias a les guitarres, Ariadna Tubau als teclats i Jesús Pachecho al baix han fet possible el so càlid i orgànic que les caracteritza, així com la mà de Joel Llauradó a la producció i la mescla. L'enregistrament es va fer a El Refugi, l'estudi d'Albert Recasens, i la masterització ha estat feta per Jan Valls.

La portada de "Cosa del temps" pretén tancar un cicle, deconstruint la imatge amb la qual Joanlupi va acompanyar les seves primeres estrenes en solitari, "Ja no escric" i "Tantes voltes", i és obra de Xènia Soler a l'estilisme i Pol Lupiáñez (Kota.) al disseny i la fotografia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario