lunes, 27 de marzo de 2023

Meteoro ens presenta el EP "Phoneix"

Meteoro acaba d'estrenar el seu darrer projecte musical “Phoenix”. Un EP en col·laboració amb Gabriel Berlanga, UNDO i David Van Bylen. Aquest treball, segons el mateix artista, ha estat una oportunitat per explorar nous sons i col·laborar amb altres artistes. I sembla que està donant el seu fruit perquè en poc temps ja ha estat inclòs al canal Les Yeux Orange. Canal musical de Youtube, dedicat a la promoció de la música electrònica en la seva àmplia diversitat però principalment a house, àcid, electro, techno o electrònica.

La música de Meteoro  es caracteritza per una fusió destils que van des del rock, el pop fins a la música electrònica. El seu objectiu com a artista és crear una experiència musical única per a la seva audiència, que permeti sentir una connexió emocional entre públic i artista.

El 2019, publica el seu primer àlbum autoeditat, titulat "Songs Under The Rain". Recentment al desembre de 2022, llança el seu segon àlbum "Heaven".

Les temàtiques de les seves cançons són, en general, recurrents, i parlen d'aquells sentiments que tots intentem amagar com ara la por a la pèrdua, la solitud, la mort, el veritable sentit de l'amor i l'amistat, la ingratitud, o les nostres pròpies limitacions com a éssers humans. Tot parteix d'una visió romàntica de la vida.

La música de Meteoro està influenciada pel post punk dels 80 i els corrents coneguts com a nous romàntics i està molt interessat en el synth pop, encara que ha escoltat tota mena de música, des del rock àcid de Califòrnia fins al progressiu actual. La seva música ha estat comparada amb bandes com The Cure, Killers o U2. Actualment ja està preparant el seu tercer àlbum

No hay comentarios:

Publicar un comentario