domingo, 12 de marzo de 2023

Subtónica (Javier Estévez) publica el EP “Creer para Ver”

El cordovès Javier Estévez (alter ego de Subtónica) reflexiona des de l'humanisme sobre la importància de recuperar, a l'origen, la nostra nova identitat. I així tornar a l'estiu de la llar, a cuidar-nos de debò… com si fóssim tribu, poble, selva i font. Impressionant la lletra d'aquesta cançó que destil·la vísceres de rock elegant amb matisos tribals. Canviar el núvol pel saló d'estar, compartint junts un àlbum, la vida, tota la nostra història canta Javier amb una emocionant i poderosa melodia.

Aquesta cançó dóna peu a la sortida del nou àlbum, en format EP, ja que hi haurà una segona part a finals d'any. “Creer para Ver”, publicat en digital dijous passat, 2 de febrer, data important per a Javier ja que el seu germà Andrés compliria 50 anys, “vaig començar a estimar la música des de petit gràcies a ell” -afirma Estévez-. A “Como si fuéramos tribu”  destaquen una potent bateria marca de la casa i frases que són píndoles poètiques d'enorme impacte i transcendència:

Perquè l'amor,

amb perspectiva,

és només protecció

El videoclip, realitzat per Javier López (3visual), ha comptat amb la participació d'Ana Molina, Lola Parras, Dulce Trapero, Lourdes C. Naz i Esther Mañoso, integrants les quatre primeres del grup de ball tribal fusió Merak.

El disc, produït per Pachi García (Alisrecords), s'ha gravat entre Baeza, Úbeda i Córdoba i ha estat preproduït per Javier González.

No hay comentarios:

Publicar un comentario