miércoles, 5 de abril de 2023

MindTrap publica el EP "Quatro"

MindTrap és una banda guipuscoana formada el 2014 per músics provinents d'altres formacions com AOD, Zephyr o Blast wave amb una varietat d'influències musicals entre les quals hi ha bandes com Black Sabbath, Metallica, Paramore, Nightwish, Led Zeppelin, Foo Fighters, S.A. , La seva ta gar, Faith no more… influències mixtes que creen un rock de base narcòtica psicodèlica

"Quattro", el nostre nou EP és l'inici d'una nova etapa amb un so més potent i definit. Després de polir en directe els temes que el conformen, vam tenir la sort de trobar Nando Barradas i Ayar Salazar de Nekronan Studios, que han sabut captar la nostra essència i plasmar-la en aquest disc i al videoclip del single, Heriotzaren zain.

L'àlbum està conformat per 4 temes fent referència a què som 4 components. Inclou 4 temes, és el quart EP de la banda i fa homenatge a 2 referents com són Suzi Quatro i Led Zeppelin. Això va inspirar la portada del nou EP. “

Musicalment, la principal característica de la banda és que no té fronteres, encara que sempre amb una base rock. Aquesta darrera formació es va establir el 2022 amb la intenció de crear una petita família entorn de la música.

“En aquesta nova etapa confiem a continuar creixent, presentar el disc en directe intensament, allunyar-nos de clixés comercials i aprofundir en el nostre original so”

No hay comentarios:

Publicar un comentario