lunes, 3 de abril de 2023

Socunbohemio publica el seu àlbum debut "Contes de les Quatre Estacions"

Socunbohemio, el projecte musical liderat pel jove barceloní Artur Viñas, entrega "Contes de les Quatre Estacions", el seu esperat disc de debut. Pop d'autor amb gran instint melòdic i vocació poètica en un imaginari costumbrista i romàntic. Un disc treballat amb cura i detall durant molts mesos amb la producció del propi Artur i Biel Colomer (Massaviu), que també forma part de la banda en directe al costat de Gerard López i Òscar Acón.

El projecte neix l’any 2018, però és a partir de 2020 amb la publicació de l’EP Les coses que no et diré mai que comença a guanyar adeptes de forma molt destacada, amb milions d’escotes acumulades a plataformes d'streaming i una base de seguidors cada cop més àmplia. Aquest disc de debut situa Socunbohemio en un lloc de privilegi molt destacat de l’escena catalana emergent.

Entorn els quatre senzills dedicats a cada estació publicats anteriorment, el disc parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l'amor, sobre les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Amb un so tendre alhora que rotund, innovador respecte anteriors publicacions però mantenint el compromís amb la essència del projecte: fer cançons maques, en paraules del propi artista.


GIRA PRESENTACIÓ

15 abril · Mataró · Clap + roserona 

29 abril · Girona · Strenes + Ven'nus 

30 juny · Vilanova i la Geltrú · Vida Festival 

No hay comentarios:

Publicar un comentario