martes, 25 de abril de 2023

Steve Bruce Roberts ens presenta nou disc "Stars From Our Lives"

 

Steve Bruce Roberts ens presenta nou disc "Stars From Our Lives" és el cinquè disc en solitari del autor polifacètic anglès resident a Sant Boi de Llobregat.

L'àlbum continua la seva apassionada exploració dels racons de la música popular, amb vistes als països del punk-rock, el new wave dels anys setanta, el reggae, el R&B, el jangle-pop, el folk-rock, el dark electrònic i la chanson francesa. Tot adornat d'unes melodies inoblidables i destacant unes lletres que abasten des de la sàtira política mordaç fins al surrealisme i la introspecció. Una col·lecció eclèctica de temes que barregen alegrement un classicisme arrelat a la música britànica de la seva edat d'or i la frescor dels descobriments recents i flamants.

El ventall emocional abordat és tan ampli com el repertori de gèneres diferents, barrejant l'alegria despreocupada ("Bottle of clouds"), el menyspreu envers els mega-rics ("I don't care"); la presistència de l'amor en el records ("There'sa ghost"), la paranoia i l'alinenació ("Virus in my eye" i "New regime") amb històries de la manipulació de la parella ("Svengali Song") o una trobada inquietant amb el General Franco ("Me and the Generalisimo").

L'àlbum ha estat coproduit amb un gust impecable per Roger Gascón de Gate2 Estudi a Santa Perpètua de Moguda i compta amb la col.laboració d'un grup estel.lar de músics: el mateix Roger Gascón a la bateria, la guitarra slide de Carles Montserrat, l'harmònica de Rob Morris, el violí d'Ollalla Wallin, l'acordió de Toni Roselló, el violoncel d'Esther Umber i els cors sedosos de Maria Martín i Laura Pino.

No hay comentarios:

Publicar un comentario