lunes, 3 de abril de 2023

“Stoner Night”, el nou àlbum de Vargas Blues Band

“Stoner Night”, el nou àlbum de Vargas Blues Band, acaba de publicar-se i ja recull més de 22000 escolta a Plataformes de Streaming en menys de 24 hores.

“Cada nou àlbum és com celebrar la vida i la música, darrere d'aquests dos nous projectes hi ha moltes vivències plasmades, aquests 20 temes són com una catarsi creativa que converteix el que és bo i el que és dolent en una explosió de so, també he tingut la sort d'explicar la col·laboració de grans músics i aviat en podreu gaudir” - Javier Vargas (Vargas Blues Band).

Javier Vargas es troba al cim de la seva creativitat. Després de rebre vuit discos de platí torna amb la banda a la carretera; Jon Byron Jagger (vocals), Javier Vargas (guitar), Luís Mayo (bass & vocals) i Jota Marsan (Drums).

El llegendari guitarrista Javier Vargas va formar la Vargas Blues Band el 1991 i molts dels seus àlbums compten amb alguns artistes increïbles com les llegendes del blues nord-americans Carey Bell, Louisiana Red o Junior Wells; també la banda de Stevie Ray Vaughan, Double Trouble, Larry T. Thurston (Blues Brothers), Preston Shannon i Glenn Hughes de Deep Purple.

A més, ha treballat amb grans artistes com Carlos Santana, Flaco Jiménez, Chris Rea, Canned Heat, Prince o la súper banda amb Carmine Appice i Tim Bogert. Va col·laborar amb Miguel Ríos en incomptables llançaments discogràfics, i va ser coautor de set temes al “Rock&Rios”, el qual ha participat en el seu concert 40 aniversari.

L'1 de juny de 2022, la banda va ser convidada pels Rolling Stones al Wanda Metropolità de Madrid i va comptar amb John Byron Jagger i Chris Jagger entre els seus convidats especials.

Javier Vargas ha rebut 8 discos de Platino per la venda dels seus discos durant la seva dilatada carrera, i ha editat 27 àlbums des del 1991.

Vargas Blues Band llança un nou àlbum doble Stoner Night, el volum 2 de Stoner Night veurà la llum el 15 de maig, mentre ja pots escoltar els temes en plataformes digitals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario