lunes, 1 de mayo de 2023

30s40s50s ens presenta la seva primera llarga durada 'PILOTO'

30s40s50s ens presenta la seva primera llarga durada 'PILOTO', després d'haver-nos mostrat ja 8 cançons en els seus dos EPs previs 'NONONONO' i 'INCONTROLABLE', que venien acompanyats de dos videoclips dels temes que donaven nom a cada EP. "(nononono)" en què descobrien la seva identitat en un vídeo interpretat per Víctor Elías, Eva Soriano i Goyo Jiménez, i "(incontrolable)" gravat durant la seva actuació a la sala Moby Dick.

Per a 'PILOTO' han triat la cançó "(demo)" com a single també acompanyat d'un videoclip en què veiem la formació al complet al seu local.

L'àlbum està disponible també en una edició en vinil de 12” limitada que es pot aconseguir a FNAC, botigues especialitzades i La Casa del Disco. i arriba tan sols una setmana després del seu primer concert oficial al SanSan Festival on van tenir una gran acollida.

El grup format per Bely Basarte, David Otero i Tato Latorre, presenta el que és el seu primer disc d'aquest projecte que va sorgir sense planejar-ho ni tan sols però que tots tres afronten amb il·lusió desmarcant-se així dels seus respectius projectes personals.

El disc està compost per 12 temes que els tres amics van compondre durant 12 dies d'experimentació i procés creatiu en què es van dedicar a jugar, compondre i explorar els sons que veiem en aquest disc. S'inspiren als anys 90 i això els porta a barrejar guitarres elèctriques i distorsió amb sintes i programació d'allò més actuals. Un so fresc que ens endinsa en un viatge que va des de Nirvana fins a Bowie, passant per Garbage, Paramore o Radiohead.

Bely Basarte: “Per mi aquest projecte és com un viatge amb amics. Sento que la meva banda no busca una destinació, la seva finalitat és recórrer el camí junts i veure on ens porten. Si no ens fa gaudir, canviem de ruta. Aquesta aventura és una via d'escapament i crec que hem plasmat en aquestes cançons com de lliures ens fa sentir cadascuna.”

David Otero: “Com menys t'ho esperes apareix el que més necessites. Jo necessitava llibertat per crear, per sentir de manera que creia oblidada i tornar a compartir la màgia de portar les idees fins a qui sap on. Tot va començar com una bogeria sense sentit, com un camí que encara no s'ha trepitjat, que no existeix, i on anem amb un matxet tallant lianes entre tanta fauna per explorar, a través del que hem arribat a la nostra particular ciutat perduda. ”

Tato Latorre: “30s40s50s és un alliberament, una oda al primer instant, a la improvisació i a l'esbós de la primera impressió; aquesta que sempre ens fa decidir a la vida si sí o si no. I 30s40s50s és un SÍ.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario