martes, 30 de mayo de 2023

Agua Bendita ens presenta el disc “Amén, 30 Aniversario”

Passats 30 anys de la publicació del primer treball d'AGUA BENDITA ("Amén", 1993), el grup va decidir celebrar-ho amb una gira que va començar a principis del 2022 i que ha suposat un retrobament amb gent que els va veure actuar alguna vegada i molts altres que ja ho donaven per perdut.

L'acollida del públic a cadascun d'aquests concerts ha deixat perplexa a la banda. Moltes mostres d'afecte i felicitat compartida. Per al grup, aquesta ha estat la seva major recompensa, fent-los sentir també que tenien un deute pendent de saldar amb tota aquesta gent. I de pas treure's alguna espina que tenien clavada…

És evident que les primeres maquetes amb què AGUA BENDITA es va donar a conèixer (de les quals avui se senten molt orgullosos) donada la seva inexperiència i manca de recursos, no tenien la millor qualitat de so, ni execució, per dir-ho d'alguna manera… Així que, aprofitant el 30 aniversari del seu primer enregistrament, van aprofitar per tancar-se al estudi i tornar a gravar els seus temes més emblemàtics (més algun bonus track com el tema de "Los Dineros") i afegint el títol de l'àlbum a la coletilla "30 años".

D'aquesta manera, amb “Amén, 30 Aniversario” es tanca el cercle i el grup dóna el deute per saldat i es treuen l'espina abans esmentada, animant a escoltar les seves cançons tant les velles com les noves enregistraments, ja que qualsevol de les dues opcions els fa igual de feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario