viernes, 12 de mayo de 2023

Edu Esteve ens presenta el EP "Ara o mai"

Edu Esteve presenta 'ARA O MAI', l'esperat EP de l'artista català que recull èxits com 'La Primavera' o 'No Vull Despertar' i 'La Cadena'.

Amb aquest nou projecte, l'Edu té clar el missatge que vol transmetre: encara que el temps corri i passi amb rapidesa, sempre s'és a temps de frenar i fer allò que un vol. Cadascú té el poder de decidir qui vol ser i en què es vol convertir, ningú més. És el moment, és el lloc. És ara o mai.

Així, amb la importància del temps com a eix temàtic central, l'Edu demostra la seva versatilitat i capacitat d'adaptació nedant entre diversos estils musicals sense deixar d'impregnar la seva marca personal, atrevint-se amb nous sons però mantenint una mateixa línia.

I és que a 'ARA O MAI' convergeixen gèneres i sonoritats, trobant-se des de cançons festives i alegres com 'A Flor De Pell', fins a energies més fosques en el cas de 'La Cadena' o cançons arrelades als sentiments i emocions com seria 'Estrelles'. Algunes de les cançons de l'EP han estat escrites pel mateix Edu amb la col·laboració d'artistes com Adrià Salas de La Pegatina, Vicco o Emlan.

Un projecte atrevit, sorprenent i que no deixarà ningú indiferent, en què conèixer una mica més Edu i acompanyar-lo en la persecució dels seus somnis i la seva pròpia identitat.

Edu Esteve és un artista i compositor badaloní que des de jove es va interessar per la música. L'artista va fer el salt a la fama en ser un dels concursants del talent show de TV3 'Eufòria', on es va quedar a les portes de la final sent un dels concursants més emblemàtics de l'edició. Una experiència que el va ajudar a créixer com a artista i com a persona.

El seu carisma i personalitat l'han portat a actuar al llarg de la seva trajectòria a diferents sales de Catalunya i a festivals tan importants com el Festival de Pedralbes o el Sons del Món, entre d'altres, i aquest mes de maig iniciarà la gira de presentació del seu nou projecte.

I és que, després de l'èxit de 'La Primavera', 'No Vull Despertar' i 'La Cadena', els tres avançaments ja disponibles, l'artista català ens sorprèn ara amb l'esperat llançament de l'EP 'ARA O MAI'.

El projecte, pretén demostrar la versatilitat i la capacitat d'adaptació de l'Edu, nedant entre diversos estils musicals sense deixar d'impregnar la seva marca personal, atrevint-se amb nous sons però mantenint una mateixa línia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario