martes, 13 de junio de 2023

Sanxo ens presenta el seu nou disc "Es Meu Tema Pendent"

Avui us parlem del projecte musical de SANXO, nom artístic de Miquel Sancho: un músic, compositor i productor artanenc del qual havíem avançat els senzills: No Pot Ser , La Mar, Quan tu hi ets davant / Gel .

Es meu tema pendent (Blau 2023) és un disc eclèctic i atrevit format per 12 cançons d’alts i baixos que pretenen trencar amb la monotonia de l’escolta. Amb lletres i melodies aferradisses, l’àlbum convida tant a ballar i saltar com a l’escolta atenta i emocional. El resultat de la seva música és el resultat de la convergència de molts gèneres. S’hi escolten des de traces de música clàssica a ritmes de reguetton, rock i música flamenca, combinacions poc habituals i sorprenents. Les cançons de SANXO mesclen la crítica social i política amb lletres íntimes i personals.

Amb una producció musical moderna, el seu so es troba al dia de les modes actuals, però amb un punt diferencial: cada cançó és un viatge canviant de ritmes, melodies i passatges aferradissos. Es mesclen sintetitzadors, veus amb autotune, guitarres elèctriques, caixes de ritmes i coros amb instruments musicals acústics, com la guitarra espanyola, el piano i l’ukelele.

No hay comentarios:

Publicar un comentario