domingo, 20 de agosto de 2023

“Bleed Out” el nou disc de Within Temptation

Within Temptation, la renombrada banda holandesa de metall simfònic, està a punt per captivar els fans amb el seu vuitè àlbum d'estudi “Bleed Out” el 20 d'octubre de 2023. Aquest disc és un audaç salt endavant per a la banda, des de riffs de djenty fins i tot melodies que mostren les seves arrels de metall simfònic, amb “Bleed Out” Within Temptation han creat un viatge sonor que ofereix una fusió de diversos estils musicals i temes que conviden a la reflexió.

Reflectint el tumultuós estat del món, els metal·lers holandesos s'han inspirat en esdeveniments com l'assassinat de Mahsa Amini a l'Iran i la guerra a Ucraïna. Sharon: “La guerra a Ucraïna ens ha influït molt. Com a artistes, ens inspirem al món i tenim aquesta plataforma. Som contadors d'històries, i crec que, com a éssers humans, aquestes són coses de què hauríem d'estar parlant”.

I no és només la invasió russa d'Ucraïna el que pesa a la ment de la banda. “Don't Pray For Me” aborda els complexos problemes relacionats amb el dret de la dona a triar, mentre que “Bleed Out”, la cançó principal de l'àlbum, aborda la difícil situació de les dones que lluiten pels seus drets a l'Iran. Amb lletres commovedores i melodies sentides, la banda destaca la valentia i les lluites que enfronten les persones atrapades enmig del conflicte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario