jueves, 14 de septiembre de 2023

"White" el EP amb que ATK EPOP tanca aquest estiu

Amb "White" d'ATK EPOP tanca aquest estiu de cançons ballables de house

L'ep "White" és el resultat de les influències que el productor Atk Epop va adquirir, des dels 90 fins als sons més actuals, tot passat per la seva visió chill i dance, compost per singles "S.O.S", "That", "Ocean" i la sessió House "10".

Cançó a cançó:

- Ocean: un pop molt ballable i energètic amb melodies alegres i vitals, la veu que acompanya el tema pertany a E. Zander coneguda per haver col·laborat amb grans del panorama musical internacional

- That : Ens fa ballar, amb una producció house molt elegant i potent

- S.O.S. : tanca una etapa estiuenca plena de temes ballables, amb el house com a bandera i melodies plenes de frescor i bon rotllo.

- 10 : una session elegant per ballar bon House, que ha titulat "10", composta per 10 temes, que representen la seva evolució al llarg d'aquestes últimes dècades, des del House (moviment sorgit a Chicado el 1981, inicialment per al públic afroamericà i més tard per al llatí, arribant finalment a dominar les pistes de les discoteques de tot el món durant els 80's) més clàssic, fins al Future House (que va sorgir a principis de segle com a fusió del Deep House i el garatge de UK, amb una mica d'EDM).

Discografia d'ATK EPOP: "White" (14/09/23), "Explore" (15/12/22), "Explore Andalucia" (01/12/22), "Synthpoq" (22/06/22) i "Hero" (04/11/21).

No hay comentarios:

Publicar un comentario