sábado, 21 de octubre de 2023

Àlex Jassé debuta en solitari 'No m'ho puc creure' amb un disc de 16 cançons íntimes, honestes i originals

Després d'anys com a membre de diversos grups (Karabash, Síbaris, Blues Social Club o Rocktambuls), Àlex Jassé debuta en solitari amb 'No m'ho puc creure' (Right Here Right Now, 2023). 

El disc, amb 16 temes sobre sentiments, persones, contradiccions, el sentit de la vida o el sistema actual, és una selecció de les cançons que tenia guardades al calaix des de fa temps i, assegura, "una catarsi compositiva total".

L'àlbum arriba precedit de la publicació de dos singles amb videoclips: ‘El que sempre he perseguit’ i ‘La reina de la nit’. Les portades de l'LP i dels singles són collages de Laura Gómez i presenten una sèrie artística que acompanya el llançament del disc.

Produït i arranjat per José Soto, company de Jassé a Karabash i líder de la banda, 'No m'ho puc creure' manté l'estètica indie pop característica de la banda. L'han gravat ells dos sols a casa i ho han fet amb una llibertat artística total que es deixa entreveure en unes peces honestes i originals que busquen, sobretot, connectar amb l'oient. 

The Magnetic Fields és un dels referents del disc -hi ha, de fet, una cançó d'homenatge al grup-, i també trobem influències d'altres tòtems de l'escena independent nord-americana com Wilco, Eels, Mac Demarco o M. Ward.


PRÒXIMS CONCERTS

20/10 Ultra-Local Records | El Poblenou (Barcelona)

18/11 Sala Milenio | Sant Feliu de Llobregat

09/12 El Col·leccionista | Gràcia (Barcelona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario