martes, 10 de octubre de 2023

La Prima Vera presenta nou disc "Llegar"

La Prima Vera neix al 2018, comença a fer els seus primers concerts a Duo a finals d’aquest mateix any. La necessitat d’expressar-se fent música va ser un dels principals motors per començar a moure aquest bonic projecte. La Prima parla d’aconseguir els teus propòsits, de ser i no deixar de ser qui ets.

La banda presenta TÚ QUE ENTIENDES EL CAOS, una recopilació de cançons de l’obra i vida de Mar Martínez. Una autora jove de gran maduresa semàntica, una veu amb molts matisos, sensible i amb bona capacitat comunicativa. Rebuscant entre el caos ens fa saber que d’allà també podem treure infinitat d’aprenentatges. Acompanyada sempre del guitarrista Txevi Clemente, d’una reconeguda trajectòria musical de més de 20 anys, alimenta el seu art de la necessitat de créixer, crear i transmetre. Una banda versàtil, musicalment avantguardista i amb to feminista, música per construir, activa i crítica, cançons pròpies passant del pop al mestissatge, lletres cuidades i sensibles que no et deixen indiferent.

La formació s’adapta a les necessitats de cada moment escènic passant dels seus dos principals músics, als sis que formen la banda al complet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario