sábado, 21 de octubre de 2023

Sr.Wilson & Griffi ens presenten nou disc "Rutas interestelares"

L'espera s’acaba pels amants de la música urbana, ja que arriba el molt anticipat àlbum Rutes Interestelares dels talentosos artistes Sr. Wilson i Griffi. Aquest treball discogràfic promet portar els oients en un emocionant viatge musical a través de paisatges sonors únics i captivadors plens d’influències que van des de Jamaica fins a Brasil passant també per Nova York.

Rutes Interestelares (Guspira Records/Delpalo Records 2023) és el resultat de la col·laboració entre dues figures destacades de l’escena musical actual. Sr. Wilson, conegut per la seva habilitat per fusionar gèneres i Griffi, un prodigi de la producció musical, han unit forces per crear un àlbum que desafia les expectatives i redefineix els límits dels gèneres més clàssics però revistant-los des del 2023.

L'àlbum presenta una alienació d'estils musicals, des del hip-hop i el reggae fins a elements electrònics, tots entrellaçats amb mestria per crear un so realment únic. Les lletres perspicaces i emotives de Sr. Wilson es combinen amb la producció avantguardista de Griffi per crear cançons que són una reflexió del món contemporani. Ja s’han publicat varis avançaments dels quals destaquen les col·laboracions “Zero Rayao” amb Lasai i “VISIÓN” amb Belén Natalí i N-Wise Allah.

Aquestes 16 cançons són un exemple de la seva capacitat per portar als oients en un viatge emocional on trobem temes que ballen sobre un boom bap addictiu com “How Many Micros?” o “CHOPPA”, que es classifica com un absolut trenca colls amb un punt d’egotrip. Sr. Wilson es retroba en aquest disc amb els seus orígens musicals amb cançons com “AY MI FÉ!”, on destaca el ritme Reggae al més pur estil Griffi, però amb tocs de Rap i essència Dub, i al potent i temptador “BOMBONES” sobre un riddim Dancehall “mandanguero”.

Combina també ritmes més atrevits a “La Crême” amb la col·laboració de Juli Giuliani que juga amb beats al més pur estil 2000’s. Ho fa també a “SWEAR” que es mou entre un so Trap i reminiscències del UK Dub a les melodies. Una cançó on deixen clar que fan fora totes les males vibres mantenint-se autèntics a les seves energies.

Arribat al final, és moment per aixecar les mans i deixar-se endur per l’onada a “MI WAVE”, una mescla de Reggaeton, Hip Hop i Afrobeat amb una tornada molt contagiosa que no et trauràs del cap.

Rutas Interstelares és un disc amb una narrativa musical apassionant que combina amb una estètica psicodèlica alhora que clàssica i sòlida. El nou disc de Sr. Wilson i Griffi, Rutas Interestelares ja està disponible a totes les plataformes d'streaming, en físic i en vinil. No us perdeu aquest emocionant viatge musical amb Sr. Wilson i Griffi.


PRÒXIMS CONCERTS: 

25 D'OCTUBRE - BILBAO - BIME

03 NOVEMBRE - VALÈNCIA - SALA MATISSE

11 NOVEMBRE - MADRID - SALA NAZCA

24 NOVEMBRE - GRANADA - SALA EL TREN

25 NOVEMBRE - SEVILLA - SALA FANATIK

02 DESEMBRE - BARCELONA - SALA LAUT

No hay comentarios:

Publicar un comentario