lunes, 6 de noviembre de 2023

Nadie Patín ens presenten disc amb mateix nom "Nadie Patín"

2023 és l'any de Nadie Patín. Després d'obrir per Airbag a la sala La Paqui (Madrid) fa unes setmanes i fer sold out amb més d'una setmana d'antelació al concert del cicle Radar Jove de Madrid, Nadie Patín presenten el seu primer àlbum d'estudi, 'Nadie Patín'.

L'escena musical s'ha vist enriquida amb l'arribada de Nadie Patín, la formació que promet revolucionar el món del pop amb el seu àlbum homònim. Aquest llançament marca un emocionant punt d'inflexió a la cursa de la banda, amb l'arribada d'aquest primer LP després dels 2 EPs publicats el 2020 i el 2021.

Innovació Musical amb Arrels a l'Autenticitat: L'àlbum homònim de Nadie Patín senta les bases de l'Skate Pop, una fusió única d'autenticitat, pop i centelleigs de flamenc dissenyats per Selu i Gome. Produït pel conegut Pacoloco i gravat a la seva terra natal, aquest disc és un testimoni del compromís de la banda amb la passió i l'autenticitat en la seva música.

Nou Cançons, Nou Emocions: L'àlbum consta de nou cançons, cadascuna diferent de la següent, que reflecteixen els sentiments més sincers de Selu i Gome. Cada cançó és un viatge emocional, una expressió de les seves experiències i vivències, cosa que fa que aquest àlbum sigui una experiència musical única i captivadora.

Un Tribut a l'Amistat i a l'Amor: El que fa que aquest àlbum sigui encara més especial és la dedicació de la banda als amics. Cada portada dels senzills presenta una foto de carnet d'un amic o amiga de Nadie Patín, creant un vincle íntim i personal amb la seva audiència. La portada de l'àlbum és una foto ampliada de Gome en la seva adolescència, un reflex dels seus anys una mica conflictius. El disc és un homenatge a l'amistat, l'amor i el pas del temps.

El disseny de tot l'art d'aquest disc és a càrrec d'Alexander Gross, que ha capturat l'essència i la individualitat de la banda de manera impressionant, complementant a la perfecció la proposta musical de Nadie Patín.

El Futur del Pop: Autenticitat i Emoció: En definitiva, l'àlbum homònim de Nadie Patín estableix les bases del nou pop que porta la banda: autèntic, sincer, emotiu i divertit. És un viatge musical que revela la veritable essència de la banda i promet un emocionant futur al món de la música.

Nadie Patín: Des dels carrers assolellats de Jerez, un grup musical únic emergeix, portant amb si una barreja sorprenent de pop, accent andalús i centelleigs de flamenc. Amb lletres sinceres, romàntiques, absurdes i divertides, Nadie Patín ha esdevingut una joia musical que captura l'essència de la vida en aquesta terra apassionada d'Andalusia.

Ells són Selu i Gome, i han batejat el seu estil com a "Skate Pop", un gènere en què defensen que tot és possible. Els agrada el pop, el flamenc, les ranxeres i el que vingui. En un món on la música sovint tendeix a la uniformitat, Ningú Patín destaca com una revelació. El seu so i caràcter creen una experiència autèntica que explota als seus concerts en directe, que destaquen per la seva energia i bon rotllo.

El 27 d'octubre, llancen el seu àlbum debut tan esperat, 'Nadie Patín', i el resultat és un so fresc i estimulant que desafia les expectatives del que podem esperar del pop actual.

Amb un grapat de senzills ja en el seu haver, com "Las 7 menos 10", "Persiguiendo a Amy" o “Que se me acabe la vida”.

Nadie Patín promet ser una injecció d'autenticitat i emoció a l'escena musical actual, recordant-nos que la música pot ser una expressió veritable del cor sense deixar enrere la diversió i les ganes de passar-ho bé.


No hay comentarios:

Publicar un comentario