miércoles, 27 de diciembre de 2023

Balkan Paradise Orchestra ens presenta el nou disc "Nèctar"

"Neue" és el segon avançament del proper disc de Balkan Paradise Orchestra, 'Nèctar'.

El videoclip de la cançó, dirigit per Ambar De Wagemaeker, ens evoca una atmosfera nostàlgica, entranyable i amb un punt de bogeria. Els personatges, interpretats per les integrants de BPO, viuen una sèrie de canvis i transformacions, oscil·lant entre l'amor i el desamor, compartint entre elles els seus imaginaris, records i consells a través dels amulets que van apareixent.

Arnau Altimir (bateria d'Oques Grasses) s'ha encarregat de la producció i barreja de la cançó, i Luis Toledo - LAPRISAMATA, s'ha encarregat de la portada, seguint l'imaginari de les abelles i la creació col·lectiva en què gira el proper àlbum de BPO.

Amb aquest single, la formació catalana es prepara per a la sortida del seu proper disc, 'Nèctar', el proper 23 de febrer, tant en format vinil com en CD, del qual ja està disponible la prevenda a La Casa del Disco. A més, ho estaran presentant a Madrid, Barcelona i València durant el mes de març.

Balkan Paradise Orchestra neix a principis del 2015 als carrers de Barcelona i està formada per instrumentistes de vent i percussió. La banda gaudeix de formacions, experiències i influències diverses, però comparteixen la seva passió per la tradició balcànica, transformant el gènere en un autèntic elixir que barreja diferents ritmes del món en un espectacle carregat d'energia. Han publicat

Aquest 2023 BPO estrena Catarsis, el seu nou espectacle. Catarsis simbolitza el moment d'alliberament emocional a través de la música, el moviment i la festa que BPO transmet als concerts.

L'energia compartida entre la banda i el públic fa possible aquesta catarsi; un espectacle únic i carregat de potència, la posada en escena coreogràfica del qual es fusiona a la perfecció amb la seva original proposta musical. A Catarsis es podran escoltar els temes propis i algunes noves versions amb influències sonores molt diverses, com la música d'arrel balcànica, llatina o l'electrònica. Després d'haver estrenat el concert a Nova York, BPO viatjarà des de Barcelona a nombroses ciutats de la Península, Europa, Amèrica i Àsia on serà la seva gira més internacional.


No hay comentarios:

Publicar un comentario