domingo, 3 de diciembre de 2023

"Dorian al Gran Teatre del Liceu: Una nit a la vida"

El passat 15 de juny, DORIAN va venir a un magnífic concert a un dels grans temples de les músiques del món: El Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Escoltados por hasta seis músicos de apoyo, Belly, Marc, Lisandro, Bart y Ramón van ser desgranando numerosas piezas fundamentales del repertorio de la banda, de las que para este álbum han rescatado diez, entre ellas canciones de gran calado popular com “Los amigos que lost”, “Paraísos artificiales” o l'immortal “Cualquier other parte”, que sonen arropades per excelsos arreglos de cuerda i percussió.

El combo català va demostrar, a més, va estar plenament apegat al seu present, otorgant un gran protagonisme a "Ritual", en l'últim disc de l'estudi, on els seus temes com el famós "Dual", la reivindicativa "Techos de cristal", o " Universal", gema dream pop que va tocar juntament amb la jove Suu (a la part vocal) i Sergio Acosta, de la banda mexicana multiestrena Zoé, a la guitarra.

"Dorian al Gran Teatre del Liceu: Una nit a la vida", que és com el document audiovisual d'una banda en aquest estat de gràcia, que ja hem treballat i avançat des dels nostres inicis, convertida, pel camí, en unas dels projectes més internacionals del nostre nou panorama. Cap país com els Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Perú, Uruguai, Xile o Argentina es troba entre els visitants de la banda en el seu últim (i més llarg) temps. En un breu descans, Dorian estarà actiu als mitjans del 2024.



No hay comentarios:

Publicar un comentario