jueves, 28 de diciembre de 2023

MIKEL BIZAR publica “El Amanecer Del Fuego Negro”

MIKEL BIZAR publica  “El Amanecer Del Fuego Negro”, segona part d'"Esa Maravillosa Niebla" (5a edició novembre 2021). Un llibre disc amb una història de 230 pàgines que vol visibilitzar i normalitzar la Síndrome de Down i el Trastorn de l'Espectre Autista.

Una obra on la realitat es fusiona amb la fantasia i que acompanyada per una banda sonora de nou cançons plenes de melodies vibrants i moments màgics, us guiaran per aquesta meravellosa boira.

Amb Jagoba Ormaetxea portant tot el pes de la producció i amb col·laboracions com les de Leire Goti a les veus a “Quan vulguis te'n vas” i “Em vaig cremar”; la de Paula Mattheus amb una preciosa lletra i la de Rafael Rey (Guanyador de 2 Grammys).

A més aquí no s'acabarà tot, arribaran #bonustracks en forma de contes i amb col·laboracions com la de l'artista senegalès Daky No, amb un tema que fins aquí podem llegir… TO BE CONTINUEU.

"Esa Maravillosa Niebla" és una trilogia que té com a objectiu normalitzar els diferents trastorns del desenvolupament. En paraules del cantant, compositor i escriptor bilbaí, aquest és un projecte literat musical que mostra l'evolució social d'aquests trastorns en els darrers cent anys i advoca per l'educació en la diversitat i la igualtat. Tota la trilogia és, en definitiva, un cant a la inclusió ia aquesta igualtat”.

A la primera part, publicada el novembre del 2018 i que ja va per la cinquena edició, es va visibilitzar l'autisme; la segona part s'ha dedicat tant a l'autisme com a la síndrome de down; i a la tercera i última part s'espera abordar el tabú de la salut mental sense embuts, “amb tot el sentiment i el cor possible”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario