sábado, 16 de diciembre de 2023

"Nunca fuimos héroes" un EP de Los Pasajeros

Los Pasajeros llancen el tercer single d'avançament del seu proper àlbum, single que titulen "Nunca fuimos héroes" en què fan una clara crida a la reflexió sobre els complexos temps que vivim.

Los Pasajeros no només busquen continuar endinsant-se en la seva exploració de nous territoris sonors amb el seu últim senzill, sinó també reflexionar sobre les complexitats i els autèntics drames contemporanis que vivim en aquests temps convulsos, des dels diferents conflictes bèl·lics fins a la ja gairebé inevitable crisi climàtica a les que s'enfronta al nostre planeta.

"Nunca fuimos héroes" ressona com un ressò d'una dura realitat a què molts éssers humans s'enfronten avui a moltes parts del globus. La banda aborda la dissonància entre la percepció i la realitat del que implica viure en uns contextos tan desafiadors.

En un gest artístic valent, Los Pasajeros se submergeixen en la connexió intrínseca entre les crisis humanes i la fragilitat del nostre entorn. La cançó es converteix així en un recordatori de la necessitat d'empatia i acció col·lectiva en un món on les guerres es lliuren no només en camps de batalla, sinó dins del propi si de la societat i als mitjans de comunicació.

Los Pasajeros conviden els seus seguidors a unir-se a aquesta conversa global sobre l'empatia, la responsabilitat i el paper que cadascú pot fer en la construcció d'un futur més sostenible.

Els 2 EPs anteriors que formaran un proper àlbum són "Sin Respuesta" i "En Cualquier mundo irreal" .

Discografia dels Passatgers l'àlbum "Días Extraños" (2016) y los singles "Pasajero" (2015) i "Historias que contar" (2017).



No hay comentarios:

Publicar un comentario