miércoles, 3 de enero de 2024

Albert Esteve ens presenten el disc debut "Imagina"

 


El grup musical Albert Esteve celebra el seu esperat debut amb el llançament de l'àlbum inaugural "IMAGINA". Aquest treball artístic, meticulosament produït en dos estudis musicals, The Sound Of Wood i Lovivo Sound, ofereix una fusió dinàmica i eclèctica d'estils que abracen el pop, el rock, el funk i la música electrònica. Amb una col·lecció de 12 cançons, "IMAGINA" captiva les diverses situacions de la vida diària amb les quals molts poden identificar-se. Aporta una perspectiva refrescant i inspiradora, actuant com un suport emocional per superar aquests reptes quotidians.

Dins del marc emotiu de "IMAGINA", Albert Esteve també ha llançat dos nous singles: "Binomi" i "The Selfie". Aquestes cançons, que són part integral del disc, han ofert una avantguarda dels temes i l'estil que defineixen aquesta obra musical única.

Amb la combinació única d'estils musicals, "IMAGINA" ofereix una experiència sonora innovadora. Les melodies contagioses del pop es barregen amb ritmes vibrants del funk i elements electrònics, creant una paleta musical versàtil i emocionant que reflecteix la diversitat de les emocions humanes. A través d'aquests estils musicals eclèctics, Albert Esteve busca connectar amb una àmplia audiència, oferint una proposta sonora que captiva i envolta els oients en un viatge d'autoexpressió i descobriment personal.

El disc transmet un missatge d'esperança i fortalesa, actuant com un suport psicològic que impulsa a viure i afrontar els reptes diaris amb coratge. Cada cançó de "IMAGINA" ofereix una perspectiva única sobre les situacions de la vida quotidiana, des de moments de dificultat fins a moments d'alegria, tot a través d'una amalgama d'estils musicals que captiven l'esperit de l'àlbum.

Albert Esteve convida a tots els oients a embarcar-se en aquest viatge musical, on cada nota és una oportunitat per recarregar l'esperit i trobar la força per continuar endavant. Amb una combinació d'harmonies envolvent i lirisme profund, "IMAGINA" és una experiència que et transportarà més enllà de la música, obrint camí a la superació personal.

L'àlbum "IMAGINA" està disponible en formats digitals a Spotify, Apple Music, etc., oferint una experiència completa per als oients que desitgin submergir-se en aquest univers musical eclèctic.



No hay comentarios:

Publicar un comentario