lunes, 5 de febrero de 2024

Harrison Brome, publica el seu fascinant nou EP Stars At Midnight. Brome

 


El cantant, compositor, multiinstrumentista i productor Harrison Brome, establert a Vancouver, publica el seu fascinant nou EP Stars At Midnight. Brome, conegut per la seva eclèctica fusió de pop, alternatiu, indie, R&B i gèneres electrònics, ha acumulat desenes de milions de streams i ha aconseguit elogis de plataformes notables com The FADER, HYPEBEAST, NYLON i més.

Brome va avançar el proper EP amb els senzills "In The Dark", "Close To Me" i el tema que dóna títol al disc, "Stars At Midnight", en què mostra la seva versatilitat i posa en relleu les seves habilitats com a arquitecte sònic.

Darrerament ha revelat un nou tema de l'EP, "Forget About Us", en què sintetitzadors eteris i un suau piano sostenen una altra tornada elevada.

Explica: "Ha estat difícil. Volia que fos una cançó molt íntima, directa i senzilla. És una cançó especial. El que signifiqui per a mi serà diferent del que signifiqui per a altres".

El projecte Stars At Midnight de Brome crea un paisatge sonor que ressona amb profunditat emocional i introspecció a través de les seves melodies commovedores i la seva autenticitat crua.

"Espero que la meva música pugui nodrir l'ànima i fer que la gent se senti bé. Si aquest EP permet a la gent connectar personalment, és una victòria immediata per a mi."


No hay comentarios:

Publicar un comentario